Wat is Touch of Matrix?

Touch of Matrix staat voor bewustwording.

Door bewust te worden van blokkades en conflicten kan het proces van genezing zich realiseren.

Vergelijking van de computer:

Als we de mens zien als een computer en de hersens vergelijken met een stuurprogamma, het stuur programma bevat vele softwareprogramma`s (ervaringen, patronen, trauma, opvoeding, enz.) deze softwareprogramma`s worden weer opgeslagen in onze cellen, onze cellen communiceren voortdurend. Wanneer er een emotionele gebeurtenis plaatsvindt, is er mis communicatie tussen de cellen, wanneer deze niet goed verwerkt wordt ontstaat er een conflict / blokkade, wanneer dit conflict niet opgelost wordt neemt het lichaam het over en uit zich in een lichamelijke of psychische klacht.

 

Wat doet Touch of Matrix?

Touch of Matrix gebruikt als uitgangspunt; alles bestaat uit licht en informatie.

Als we hier van uit gaan wordt er tijdens een behandeling informatie weggehaald die niet (meer) nodig is.

Denk aan het De-fragmenteren van de computer, want als je af en toe een computer niet De-fragmenteerd wordt het langzamer en gaat op den duur haperen.

 

Zo is het ook met ons lichaam, dat uit zich door een klacht en dat kan zowel fysiek als geestelijk zijn. Als we informatie weg kunnen halen, kunnen we ook nieuwe informatie (programma`s) opslaan.

Dat doen we met het Morfogenetisch veld (Internet), het Morfogenetisch veld is overal en is oneindig.

Inheemse stammen gebruiken het veld van nature, net als het gebruiken van bijvoorbeeld intuitie. In de westerse wereld zijn we dit vergeten te gebruiken. Touch of Matrix is letterlijk alles in beweging brengt naar (hoger) bewustzijn.

 

Mijn doelstelling

Mensen helpen om zichzelf weer in volle bewust-zijn te brengen. Alles is in verbinding.

 

Wil jij een verandering in je leven?

en ervaar het!

 

0228-526724 06-25000789

info@centrumleefkracht.nl